Parturi-kampaamo, hiustuote myymälä

Meiltä onnistuu niin perinteiset, luonnolliset hiuskäsittelyt, rohkeat monipuoliset värit ja raidat, kuin isot muutoksetkin. Hiustenpidennykset kuuluvat myös osaamisalueeseemme, sekä aina valloittavat kiharat. Hiusten hoito- ja muotoilutuotteista valikoimiimme kuuluu Kevin Murphy, Livingproof, Eleven sekä K18 ja Brazilian bond builder. Hiusten värjäyksissä ja sävytyksissä käytämme Suomalaisen Sim Finlandin tuoksuttomia, ammoniakittomia, vegaanisia värejä. Voimakkaissa väreissä, (esim. Sininen, turkoosi, vihreä, keltainen) käytämme Pulp Riot:in vegaanisia puolikestovärejä. Mitään tuotteistamme ei ole testattu eläinkokein.

HENKILÖKUNTA

Employee picture

Nanne

Parturi-kampaaja. (finnish) Hiusten suuret muutostyöt, erikoisvärjäykset, vaalennukset, värjäykset ja raidat. Leikkaukset, kiharat, pidennykset.

Employee picture

Stella B.

Parturi-kampaaja. (swedish, finnish, english) Palvelen teitä ruotsin, suomen ja englannin kielellä. Pidän hyvin paljon värjäystöistä, ja balayage sekä vaalennukset ovat lempipuuhaani sekä erityisosaamistani. Erilaiset väritekniikat, mm. Balayage. Raidoitukset, vaalennukset. Leikkaukset.

LAHJAKORTIT

AJANVARAUS

Hinnat ovat alkaen hintoja. Hinta niin väreissä ja raidoissa, kiharoissa kuin leikkauksissakin koostuu yksilöllisesti hiustesi pituuden, paksuuden, käytetyn ajan sekä mallin mukaan.

YHTEYSTIEDOT

Espoon Suurpelto Maakirjantie 1 02250 Espoo

SIJAINTIMME

 HairBreak

 +358449808092

 Maakirjantie 1 LT 2 02250 Espoo

OTA YHTEYTTÄ